Simone's Kitchen

Tosti met camembert, spek en walnoten

Tosti met camembert

Ik hou van kaas. En kaas die gesmolten is op een knapperig stuk brood met nog wat extra elementjes erbij is natuurlijk helemaal geweldig. Dus je kunt je ongeveer voorstellen wat ik vind van deze tosti met camembert, spinazie, spek en walnootjes. Zooo lekker!

Tosti met camembert, walnoten en spinazie | simoneskitchen.nl

Omdat ik eigenlijk niet zoveel brood eet wil ik – als ik dan een tosti maak – wel echt goed brood. In dit geval gebruikte ik zuurdesem hiervoor. Ik had een paar weken geleden al verteld dat ik zo blij ben met mijn nieuwe broodrooster. En omdat ik ook wat makkelijker een tosti wilde kunnen maken bestelde ik de aparte tosti houders erbij. Zo maak je van je broodrooster ook meteen een tosti apparaat. Super eenvoudig dus! Scheelt ook weer een apparaat in de keuken. 🙂

Tom houdt niet van camembert dus voor hem een oud broodje met gewone kaas geroosterd. Hier zie je het opvangrekje waar de gesmolten kaas in terecht komt. Het komt dus niet in het apparaat

En wie komt daar met zijn neus naar voren gepiept?

Hou je ook van camembert dan wil je deze wellicht ook eens proberen. Het is tenslotte ook weer bijna cranberry tijd (ik verheug me er nu al op!)

Tosti met camembert, spek en walnoten
Voorbereiding
5 min
Kooktijd
5 min
 
Soort: Sandwiches
Servings: 2 personen
Auteur: Simone van den Berg
Ingredienten
  • 4 sneden zuurdesem brood
  • handje spinazie
  • paar plakjes ontbijtspek
  • paar walnoten
  • camembert
Instructies
  1. Snij plakken van de camembert en beleg een kant van de boterhammen met camembert, walnoten, spinazie en het spek. Druk het met de andere boterham erop even goed aan.
  2. Het handigste is het om de walnoten als eerste op de camembert te leggen zodat ze er goed insmelten. Dat eet straks wat makkelijker.
  3. Doe in je tosti-apparaat tot de kaas lekker gesmolten is en eet als ze nog warm zijn!

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!