Tijdens het maken van die overheerlijke donuts waar ik jullie gisteren over vertelde had ik wat tijd over. Ik moest tenslotte toch wachten tot...
Read More Oven gebakken chocolade donuts
Zelf donuts maken klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is zeker niet het geval! Met behulp van dit recept maak je zelf donuts in 9...
Read More Zelf donuts maken – in 9 makkelijke stappen
Hier weer eentje in de rubriek gouwe ouwe… Grappig trouwens wel dat ik me gewoon nog kan herinneren hoe verschrikkelijk lekker dit was ,...
Read More Warme aardappelsalade met bacon en blauwe kaas
Cranberries, ook wel veenbessen genoemd, zijn een seizoensfavoriet en zitten bomvol met vitamine C. Alles over deze mooie rode besjes vind je hier. Het...
Read More Alles over cranberries
Heerlijke cranberry cake Deze heerlijke cranberry cake heeft alles wat je in een cake zoekt: lekker zoet met een fris zuurtje door de cranberries!...
Read More Cranberry cake – heerlijke kerstcake
Alweer een hele tijd terug werd ik gevraagd door Simon Levelt om een recept te bedenken met thee. Op het moment dat ik ja...
Read More Pannacotta met thee en vlierbloesemsiroop
Zelf donuts maken is natuurlijk hartstikke leuk en als je ze dan vervolgens maakt met bacon en een lekkere salted caramel glaze… dan wil...
Read More Donuts met bacon en ahornsiroop
Dit makkelijke snackgerechtje van chorizo in rode wijn kost weinig tijd om te maken en is weer eens een heel andere manier om chorizo...
Read More Chorizo in rode wijn
Boerenkoolsalade met blauwe kaas Ik zit er wel lekker in he: de echte herfstgroenten (wintergroenten) zoals pompoen, schorseneren, spruitjes en vandaag dan weer boerenkoolsalade....
Read More Boerenkoolsalade met blauwe kaas
Een heerlijke romige soep met schorseneren en knolselderij. Wel even werk om de schorseneren schoon te maken maar het is de moeite waard! Ik...
Read More Romige soep met schorseneren en knolselderij
Dit makkelijke hartige taartje met cantharellen heeft maar een paar ingrediënten en is klaar in no time. Ideaal om die lekkere cantharellen eens te...
Read More Hartige taart met cantharellen, blauwe kaas en pecorino
Het Midden-Oosten is de laatste veel in het nieuws en meestal niet op de meest positieve manier. Maar behalve dat het op het moment...
Read More Mezmez – de lekkerste smaken uit de Libanese keuken