Simone's Kitchen

Lunchtrommel: De lunchprikker

Lunchtrommel prikker | simoneskitchen.nl

Leuke lunchprikkers om te maken voor in de lunchtrommel

Ik weet nog hoe ik vroeger als kind een hekel had aan die kleffe boterhammen die ik van mams mee kreeg naar school. Niet omdat het nou zo erg vies was maar elke dag diezelfde saaie boterham met kaas of ham ging vervelen. In die tijd (we hebben het over een flink aantal jaren terug natuurlijk he!) had je ook nog niet zo erg veel andere leuke dingen voor in je lunchtrommel.

Het begrip bentobox bijvoorbeeld… Daar had nog nooit iemand van gehoord. Tijden veranderen gelukkig en dit is nog steeds heel dicht bij het “origineel” zullen we maar zeggen.

Wil je eens iets anders voor in de lunchtrommel van je kind dan kun je eens een variant maken op de ouderwetse boterham. Deze leuke lunchprikkers zijn snel gemaakt en misschien net dat wat je kind nodig heeft om die lunch dan ook echt op te eten, in plaats van uit te wijken naar de snackautomaat in de hal van de school.

lunchprikker1

Je gebruikt dezelfde ingrediënten als bij het broodje ham en kaas, alleen presenteer je het op een leukere manier. Wanneer je de prikkers in de broodtrommel doet is het handig om deze in te wikkelen in folie of plastic om te voorkomen dat het brood uitdroogt.

Lunchprikker
Ingredienten
  • blokjes kaas
  • paar plakjes ham
  • bolletje of brood
Instructies
  1. Rijg om en om een stuk brood, blokje kaas, een plakje ham, een blokje kaas, een plakje ham en een stuk brood aan een prikker. Wat is nog meer lekker aan zo’n lunchprikker? Laat je fantasie de loop.

Nog meer leuke lunchtrommel ideeën voor je kind nodig?

 

Delen is fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!