Simone's Kitchen

Dude Food dinsdag: gezonde salade

20150327-MH2A8211

Ik kan het beter een dag te vroeg roepen, dan een dag te laat, maar ik stop ermee!
Voor mij geen ongezond eten meer en dus ook niet meer van dat eten dat we inmiddels in de volksmond ‘Dudefood’ mogen noemen.
Ja, ik geef het ruiterlijk toe: ook ik heb me schuldig gemaakt aan excessief eten, maar liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
Vetten en suikers zijn vanaf nu bij deze ‘dude’ in de ban. Zij zijn de vijand. Suiker en vet zijn… De Duivel.

20150327-MH2A8212
Heb je er trouwens wel eens bij stil gestaan wat suiker aanricht in je lichaam?
Daar is het bombardement op Rotterdam een verfrissende kijk op stadsvernieuwing bij!
Nee, ik ben er klaar mee. Vanaf nu alleen nog maar gezonde zaken in de Dudefood keuken.
Dus geen grote hamburgers meer of machtige sauzen waarin gebakken aardappelen drijven.
Dit is het moment voor de grote ommekeer en om terug te grijpen naar al dat gezonds dat Moeder Natuur ons kan schenken en waarmee je honderdenvijftig jaar oud kan worden.
Vanaf dit moment voor deze man alleen nog maar zemelen en glutenvrije producten.
Ik wil trouwens ook niks meer te maken hebben met zuivel. Melkproducten zijn ook slecht, want daarin zit vet. En vet is…. De Duivel!!!

Gezond en mager, dat is wat er vanaf nu in de potten en pannen van deze keuken te vinden is!
Het allermooiste is nog dat ik me er ook zo heel mannelijk bij blijf voelen.
En om mijn betoog kracht bij te zetten hier alvast een super gezonde salade met lekker weinig calorieën…

Print recept Pin recept
0 van 0 stemmen

Salade

Voorbereidingstijd: 5 min
Totale tijd: 5 min
Porties: 6

Ingrediënten

  • krop sla
  • tomaat
  • komkommer

Instructies

  • Was de sla en de tomaten
  • Snij de tomaten in kwartjes en de komkommer in plakjes.
  • Rangschik het geheel op een bord.
  • Eet smakelijk!

Delen is fijn!

Avatar

Tom Gerrets

Tom staat met de lekkerste producten die ook in Simone's Kitchen worden gebruikt op diverse markten in Nederland. Na een aantal enerverende kookcursussen ontwaakte het kookvlammetje in hem en al snel borrelden de ideeën voor lekkere gerechten bij hem omhoog. Die deelt hij nu graag met jullie en vaak verpakt hij zijn recepten met een grap of een grol. Met Carpe Diem als lijfsspreuk is Tom de Bourgondiër pur sang op deze culinaire blog en de uitvinder van de Dude Food dinsdag.

7 comments

  1. Avatar

    Dat wordt smullen……. Wel een mooie foto.

  2. Avatar

    Een bijna 1 april grap zeker…

  3. Avatar

    Daar is over nagedacht! Dus toch 1 april! hahaha

  4. Pingback: Dudefood dinsdag: Mexicaans feest the 'Dude' way | Simone's Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!