zo, ik heb er even flink tabak van… Vorige week goed nieuws gehad… De heren doktoren zijn best verrast over hoe goed het gaat. Voor zover verwacht kan worden dat het goed gaat met die rottige enkel dan he. Want er wordt wel meteen even bij verteld dat ik niet moet verwachten dat het ooit nog een normale enkel wordt. Dat de kans dat ik nog een keer geopereerd moet worden best groot is enzovoort.

canstockphoto5814893

Dus ja, positief maar wel met een dikke maar…

Maar goed ik mag in principe alles doen wat mijn enkel toelaat en dat betekent dat ik zonder krukken mag lopen in huis en buiten met eentje. En het is fijn om te weten dat het mag en dus doe ik dat ook, maar man wat valt dat tegen…

Na een ‘dag’ heen en weer lopen ben ik volledig gesloopt, mijn enkel zegt dan ook dat ik echt op mijn gat moet gaan zitten maar ik ben dat inactieve zo verschrikkelijk zat!! Ik word er debiel van en ik moet nog een eeuw. Zo zie ik het heus niet elke dag maar het is wel verrekte confronterend dat je gewoon eigenlijk nog steeds weinig kan.

Ik hoef pas over drie maanden weer voor controle want het gaat immers “voorspoedig”. Dus is het gewoon wachten tot het beter gaat. Of zo… Want dat lopen is meer hobbelen en mijn enkel wordt binnen no time heel dik. Dus heb ik van die sexy steunkousen aan..

Afvaltechnisch gaat het ook niet goed. Voor geen meter zeg maar. Ik ben momenteel bezig met mijn eigen kookboek. Superleuk natuurlijk maar zó niet goed voor de lijn! Ik word dus ongeveer elke week dikker en dikker en aangezien de beweging nog steeds minimaal is verbrand ik ook lang niet genoeg.

Dus ja, hoera goed nieuws maar niet hoera voor de huidige situatie. En ondanks dat ik vaak te horen krijg dat ik blij moet zijn dat het ‘zo goed’ gaat denk ik dan wel iets in de trant van “Jij hebt makkelijk lullen als je zo weer weg huppelt” want ga maar eens vier maanden, vijf alweer bijna, inactief zitten omdat je niet anders kúnt.

Dat is écht niet leuk.. Zo dat moest er even uit.

Delen is fijn!