Simone's Kitchen

Alles over foodfotografie

Tips voor foodfotografie, tricks en tutorials

Ik krijg vaak vragen over foodfotografie en dus leek het me handig om een overzicht te maken van alle tutorials op dat gebied die hier zijn verschenen maar ook info die ik heb gevonden op andere websites en die de moeite waard zijn om eens te bekijken. De meeste sites zijn in het Engels maar deze info wordt regelmatig aangepast als ik nieuwe dingen vind. Weet jij een pagina die hier absoluut niet mag ontbreken? Laat het me weten!

Om te beginnen natuurlijk de lijst met alle posts over foodfotografie die hier op de site te vinden is. Onderverdeeld in de posts:

alles over foodfotografie. Tips, tricks, tutorials en nog veel meer. Vergaard op een resource pagina | simoneskitchen.nl

Tips voor foodfotografie

Ik heb een Pinterest board waar ik alle links naar foodfotografie tips verzamel. Dat board vind je hier

Pinch of Yum kennen de meesten wel denk ik en zij hebben een schat van informatie op het gebied van foodfotografie. Mijn favorieten?

En van allerlei andere sites:

Boeken over foodfotografie