Simone's Kitchen

Search:

categorie:

dieetsoort:

seizoensrecepten:

ingredient:

Instantpot recepten

De instantpot is een apparaat wat absoluut in opmars is. En ik ben er een enorme fan van. Het vervangt mijn slowcooker, maar het is tevens een rijstkoker, snelkookpan en nog veel meer. In deze categorie vind je straks de lekkerste gerechten voor de instantpot terug.

Instantpot recepten

Veel van de recepten die zijn gemaakt met een instantpot kun je ook maken met de slowcooker. Althans dat geldt voor de recepten op de slowcooker stand. Ik heb beide apparaten en gebruik de slowcooker stand soms in de instantpot en soms in de slowcooker. In negen van de tien gevallen staat er bij de instantpot recepten vermeld hoe je het moet maken in een conventionele pan of oven.

De instantpot

De instantpot is nog steeds aan een opmars bezig in Nederland. In Amerika is het al langere tijd een begrip en met goede reden want het is fijn om slechts 1 apparaat te hebben wat meerdere functies kan vervullen. Bij de instantpot is dat voor mij met name de snelkookfunctie en de slowcook functie die ik gebruik. Maar ook de rijstkoker kan echt heel handig zijn.

Wil je meer weten over de instantpot?