amazing oriental almere | simoneskitchen.nl

Nu loop ik best regelmatig te klagen over het feit dat er op food gebied weinig spannends gebeurd in Almere. Dingen die veelbelovend lijken zoals de Multi Bazaar in Almere Buiten, blijken dan een vreselijke tegenvaller te zijn (ben er al een tijd niet meer geweest dus als het opzienbarend verbeterd is hoor ik het graag!), concepten die op zich hartstikke leuk zijn lijken op de een of andere manier hier altijd moeilijk te verwezenlijken. En ik word daar best een beetje verdrietig van. Het kan toch niet zo zijn dat in een stad met een omvang van 250.000 inwoners maar een handvol food liefhebbers zitten toch?

Amazing oriental | simoneskitchen.nl

En dus moet ik nu met het schaamrood op mijn kaken bekennen dat ik tot voor kort geen flauw benul had van het feit dat er een grote Aziatische supermarkt in Almere stad zit. Er zat daar ook al een goede toko, vlak bij, maar Amazing Oriental is net wat uitgebreider en is voor mij een soort van food heaven. Betaalbaar ook wat ik zo snel heb gezien vandaag. En zit er dus al sinds oktober 2013…

Oops….

Amazing oriental | simoneskitchen.nl

Ik was niet echt op zoek naar iets, wilde alleen even een uitgebreid kijkje nemen, maar de verscheidenheid aan producten is enorm. Overzichtelijk en ruim is het ook en ingedeeld per land. Je hebt dus een sectie Thailand, India, Japan enzovoort… (en leuke kommetjes en bordjes ook nog!)

Ik heb er zelfs mijn favoriete chipotles in adobo saus kunnen vinden! Hoezeeee!!! Meteen twee blikjes meegenomen want je weet maar nooit wanneer je het weer nodig hebt. Kortom; ik ben er helemaal blij van geworden, dus ik denk ik deel het even. Voor die andere Almeerder die ook niet wist dat Amazing Oriental (het is een keten kom ik net achter met een winkel of 20 verspreid door het hele land) bij het station in Almere Stad zit… Ik zeg het maar even…

Amazing Oriental Almere

Metropolestraat 64
1315KM Almere
 
Tel. 036-7601630
Fax.036-7601631
Amazingoriental2

Delen is fijn!