Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Sinds ik mijn pootjes heb gebroken ben ik echt heel erg blij verrast met alle warme aandacht van vrienden, familie, medebloggers en ja, zelfs van mensen die ik eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Niet alleen via social media, maar mensen die spontaan hulp aanbieden, die rolstoelen aanbieden die ze zelf toch niet meer gebruiken of spontaan een prachtige bos bloemen sturen. Dat is fijn. Heel erg fijn en doet wonderen voor mijn humeur.

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Collega foodbloggers begrijpen natuurlijk als geen ander het gevoel van onvermogen om niet te kunnen koken en fotograferen. Ik was dan ook blij verrast toen ik vandaag een mailtje kreeg van Sofie & Jorit van Lekker & Simpel of ik misschien van hun een recept wilde gebruiken. Nou ja, graag natuurlijk.

Tenslotte is het kerstperiode; standaard de drukte periode voor alle foodbloggers en als je dan niet kunt koken is dat toch een beetje jammer. Heel jammer en dus was een recept van harte welkom!

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Je vind hier nu de eerste (volgende week komt er nog eentje) een superlekker voorgerechtje voor de kerst of natuurlijk met oud- en nieuw sla je hier ook geen flater mee.

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept
No ratings yet

Zalmrolletjes met roomkaas en rucola

Voorbereidingstijd: 10 min
Totale tijd: 10 min
Porties: 6 personen

Ingrediënten

  • 2 plakken gerookte zalm
  • roomkaas met kruiden
  • 2 handjes rucola
  • takje verse dille
  • snufje zwarte peper

Instructies

  • Smeer de zalm in met roomkaas en leg een handje rucola op de zalm. Breng het geheel verder op smaak met een snufje zwarte peper en dille.
  • Rol de zalm op en snijd de opgerolde zalm in stukken zodat je een paar rolletjes hebt. Serveer de zalmrolletjes op een bedje van rucola.
Gang: Voorgerecht
Trefwoord: gerookte zalm, kruidenkaas
Auteur: Lekker & simpel

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!