Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Sinds ik mijn pootjes heb gebroken ben ik echt heel erg blij verrast met alle warme aandacht van vrienden, familie, medebloggers en ja, zelfs van mensen die ik eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Niet alleen via social media, maar mensen die spontaan hulp aanbieden, die rolstoelen aanbieden die ze zelf toch niet meer gebruiken of spontaan een prachtige bos bloemen sturen. Dat is fijn. Heel erg fijn en doet wonderen voor mijn humeur.

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Collega foodbloggers begrijpen natuurlijk als geen ander het gevoel van onvermogen om niet te kunnen koken en fotograferen. Ik was dan ook blij verrast toen ik vandaag een mailtje kreeg van Sofie & Jorit van Lekker & Simpel of ik misschien van hun een recept wilde gebruiken. Nou ja, graag natuurlijk.

Tenslotte is het kerstperiode; standaard de drukte periode voor alle foodbloggers en als je dan niet kunt koken is dat toch een beetje jammer. Heel jammer en dus was een recept van harte welkom!

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Je vind hier nu de eerste (volgende week komt er nog eentje) een superlekker voorgerechtje voor de kerst of natuurlijk met oud- en nieuw sla je hier ook geen flater mee.

Zalmrolletjes met rucola | simoneskitchen.nl

Zalmrolletjes met roomkaas en rucola

Nog geen review
GangVoorgerecht

Decoratief klokje bereidingstijd
voorbereiding 10 minuten
totaal 10 minuten

6 personen

Ingrediënten

  • 2 plakken gerookte zalm
  • roomkaas met kruiden
  • 2 handjes rucola
  • takje verse dille
  • snufje zwarte peper

  • Smeer de zalm in met roomkaas en leg een handje rucola op de zalm. Breng het geheel verder op smaak met een snufje zwarte peper en dille.
  • Rol de zalm op en snijd de opgerolde zalm in stukken zodat je een paar rolletjes hebt. Serveer de zalmrolletjes op een bedje van rucola.

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!

Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via die link iets besteld ontvang ik hiervoor een kleine commissie. Het kost jou niks extra. Voor meer informatie check onze privacy policy.

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkeling | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.