Meloen komkommer drankje met water | simoneskitchen.nl
Website perikelen

Ik weet niet waarom het zo is, maar ik krijg het altijd in mijn bolle hoofd om dingen aan de website te gaan veranderen op het moment dat de zon schijnt. Nu weet ik dat natuurlijk nooit van tevoren dus ja als ik iets in mijn hoofd heb… dan heb ik het niet in mijn kont, zei mijn moeder altijd. Dan moet het meteen gebeuren. Ik vond mijn site namelijk nogal langzaam worden de laatste tijd en dat is nooit goed. Een kritische blik op het aantal plugins deed me tot de conclusie komen dat ik er teveel heb draaien en dat ik die niet kon missen aangezien mijn template het niet in zich had.

Meloen komkommer drankje | simoneskitchen.nl

Dus… Lang verhaal kort: ik heb een nieuw template gevonden zoals je misschien kunt zien. De meeste functies waar ik voorheen een aparte plugin voor gebruikte zitten hier in begrepen en hopelijk zal dat resulteren in een snellere site. Als iemand trouwens nog een gouden tip heeft om een wordpress site sneller te krijgen, ik hou me van harte aanbevolen! Want of het nu zo goed heeft geholpen op het moment…. daar ben ik nog niet van overtuigd.

Meloen komkommer drankje | simoneskitchen.nl

Maar goed ondertussen zit ik dus achter de computer terwijl de zon buiten schijnt. Dom, dom, dom… maar als je eenmaal begint om zoiets te wijzigen dan moet je wel doorwerken anders is de site offline. En dat is ook weer zo wat zeg maar. Nu goed, het is allemaal gelukt en ik ga dus zo snel naar buiten. Tom gaat zo dudefood maken voor aanstaande dinsdag, we hebben in de tussentijd ook nog drie andere gerechtjes gemaakt voor hier dus tada…. de eerste zie je nu. Super simpel maar wel heel lekker als het warm is. Een recept kun je het eigenlijk niet eens noemen maar ach, what’s in een name toch? In ieder geval proberen want de komende dagen is het nog even lekker weer als de weermeneren het goed hebben dit keer!

Meloen komkommer drankje met water | simoneskitchen.nl
Print recept Pin recept Bewaar als favoriet
No ratings yet

Meloen komkommer drankje

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1/2 komkommer
  • 1/4 meloen Bolletjes van gemaakt
  • Bruisend of plat water
  • 1 liter water of kleine flesjes/glazen

Instructies

  • Maak linten of plakjes van de komkommer, maak de bolletjes meloen en doe alles in je kan of in de flesjes. Giet het water erop en laat even in de koeling staan tot gebruik. Zo trekken de smaken lekker in.
  • Plat water is trouwens wel handiger als je het lang laat staan want van bruisend water gaan de bubbels af als je het laat staan.

Voedingswaarde per portie

Calorieën: 5kcal, Koolhydraten: 1g, Eiwit: 1g, Vet: 1g, Verzadigd vet: 1g, Natrium: 13mg, Kalium: 51mg, Vezels: 1g, Suiker: 1g, Vitamine A: 27IU, Vitamine C: 1mg, Calcium: 13mg, Ijzer: 1mg

Disclaimer

De genoemde waardes zijn gebaseerd op standaard tabellen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Heb je het recept gemaakt? Deel het dan op social!Vermeld @simoneskitchen of tag #simoneskitchennl!

Delen is fijn!