Simone's Kitchen

Video: Basis snijtechniek

Ja hoor daar is ie dan! De allereerste video met tips uit Simone’s Kitchen. We beginnen met de basis snijtechniek. Hoe zorg je ervoor dat je niet in je vingers snijdt en hoe hou je je hand… Wij hebben in ieder geval veel lol gehad met het maken van de opnames en ik hoop dat jullie de filmpjes nuttig vinden. De planning is om er elke week eentje te plaatsen maar gezien het feit dat ik een groentje ben als het aankomt op video editing duurt dat het langst en dan nog is het her en der een beetje abrupt.. 😉 Maar oefening baart kunst zegt men dus… hier is ie dan! O en vergeet vooral niet om je te abonneren op ons Youtube kanaal!

O en als je denkt; waar is dit toch opgenomen? Niet in mijn keuken, die is er minder geschikt voor, maar in de prachtige kookstudio van Greendelicious. Waarschijnlijk bekend als je al eerder een workshop bij ons hebt gevolgd.. 😉

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.