Simone's Kitchen

Tijdschrift vol met gezonde recepten – Paleo magazine

Bestel nu zonder verzendkosten

Jaaaaa daar is ie hoor. De cover van het nieuwe Paleo magazine waar ik de afgelopen tijd weer druk mee ben geweest om alle recepten te bedenken, te maken en natuurlijk op de foto te zetten.. 🙂

Ook lekker als je niet paleo bent

Het nummer staat vol met een aantal Aziatische recepten, een vier gangen vega menu en nog veel meer. Het blijft ook best een beetje bijzonder om een heel tijdschrift met alleen maar recepten van mij op de deurmat te krijgen. Maar dat vind ik dan persoonlijk he.. 🙂 Wil jij ook deze editie tegelijk met de abonnees op de deurmat krijgen? Bestel hem dan vóór 4 maart als los nummer en betaal geen verzendkosten.

En je hoeft echt niet 100% paleo te eten als je de recepten van dit magazine wilt maken. Het zijn gewoon lekkere en gezonde recepten voor elke dag. Probeer het gewoon een keer!

Meteen een abonnement afsluiten voor een jaar kan natuurlijk ook via de link helemaal onderaan het artikel (die met de voorjaarsaanbieding) of bestel het losse nummer.

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor | Momenteel in opleiding tot Oersterk Coach. Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.