Digitale fotografie food is inmiddels niet meer verkrijgbaar in de winkels, maar nog wel als e-book te bestellen via mijn eigen site. De cover daarvan is anders maar de inhoud is hetzelfde. Het e-book vind je hier.


Digitale fotografie food – basisboek voor foodfotografie

Vroeger, heel heel lang geleden, droomde ik ervan om een beroemd schrijfster te worden… Zo eentje die spannende boeken schreef. Boeken over enge verhalen, want dat vond ik leuk… Ergens op zolder, verstopt in een doos, ligt ie nog.. Mijn allereerste boek; “Ineke en Simone in de Jungle” Haha… Ach ik was acht jaar oud en die paar kladjes papier voelden toch wel als een hele opgave en voor mijn gevoel was het gewoon echt een boek…

En eigenlijk is het dus best wel raar dat ie er dan ineens nu is; mijn eigen boek. Een boek over foodfotografie, wat anders. Die dromen over spannende boeken met enge monsters zijn er allang niet meer, maar toen uitgeverij Pearson me benaderde en vroeg of ik een boek over foodfotografie wilde schrijven, ja toen kon ik natuurlijk niet anders als ja zeggen. En het is inmiddels bijna zover; nog een paar weekjes geduld en dan ligt ie ook echt in de winkels. Raar idee hoor, dat wel!

En ik hoop dat het in de smaak valt natuurlijk! Het boek is vanaf 15 augustus (vandaag dus) o.a. bij bol.com te koop met 20% korting. Die korting is alleen geldig als je hem nu bestelt in de voorverkoop. De actie loopt tot 6 september dus als je jezelf wat geld wilt besparen; koop hem dan in deze periode zou ik zeggen.

Leer met eenvoudige tips je fotografie te verbeteren

En als je het boek hebt schroom dan niet om me te laten weten wat je ervan vindt. Mis je iets? Laat het me dan ook weten want wellicht kan ik er een extra artikel op mijn blog aan wijden. Dat is toch het fijne van de digitale media! Het werkt zo lekker samen! Het boek is in principe bedoeld voor beginners en is met name gericht op foodbloggers en mensen die er graag meer over willen weten.

Digitale Fotografie Food vanaf vandaag te bestellen bij bol.com voor 20,99 en nu dus tijdelijk voor 16,79….

(en zegt het voort; als je iemand kent die een dergelijk boek leuk zou vinden.. 😉 want stiekem ben ik natuurlijk als de dood dat niemand hem koopt… Brrrrr… best eng hoor! O en er komt ook een e-book versie overigens!

Delen is fijn!