Simone's Kitchen

Kookworkshops

NIET MEER BESCHIKBAAR!

Het is eindelijk zover! Na vele vragen van jullie heb ik in samenwerking met Urban Gym Almere de komende maanden een aantal kookworkshops ingepland.

Je vindt hieronder de data en het thema van de verschillende workshops. Bij succes gaan er zeker nog meer data komen! Elke kookworkshop heeft in totaal plek voor 8 deelnemers. De workshops worden allemaal gehouden in de studio van Simone’s Kitchen in Almere stad en duren van 11 tot 14 uur. (met uitzondering van de feestkookworkshop. Deze is van 10 tot 14 uur.)

De prijs is inclusief lunch met alles wat we gekookt hebben, koffie, thee en alcoholvrije drankjes.

Data kookworkshops:

  • Je hormonen in balans met voeding – 1 oktober = VOL
  • Budget koken – 5 november. Geef je hier op. Prijs € 65,- pp
  • Feestkoken – zaterdag 9 december. Geef je hier op. Prijs € 85,- pp
  • Makkelijk en gezond – 21 januari. Geef je hier op. Prijs € 65,- pp

Wat kun je verwachten?

De kookworkshops zijn erop gericht om jou een goed gevoel in de keuken te geven. Hieronder een kleine opsomming per workshop.

Budget

Alles wordt als maar duurder. Het is om gek van te worden. Hoe kun je toch zo gezond mogelijk én met een klein budget een lekkere maaltijd op tafel zetten? Budget expert Esmée Scholte is de gastkok in deze workshop en geeft je graag al haar tips en tricks. Uiteraard gaan we ook aan de slag om het een en ander op tafel te zetten voor onze lunch.

Feestkoken

De maand december is vaak een stressvolle maand voor veel mensen. Ook als je geen keukenprins of keukenprinses bent wordt er ineens van je verwacht dat je de lekkerste gerechten op tafel tovert. In de kookworkshop “Feestkoken” helpen we je van de stress af. Ik geef je tips voor de lekkerste – makkelijke – feestgerechten en we gaan die gezamenlijk bereiden zodat je straks met de kerstdagen vol zelfvertrouwen in de keuken staat!

Makkelijk en gezond

Ah die mooie maand januari! Na al dat feestgeweld is het vaak weer tijd om even lekker “normaal” te doen, maar dan wel liefst zonder uren in de keuken te staan. In de workshop “Makkelijk en gezond” gaan we aan de slag met recepten die je amper tijd in de keuken kosten. Handige tips om jouw goede voornemens helemaal te laten slagen dit jaar en nu eens echt met je leefstijl aan de gang te gaan.