Een heerlijk eenvoudige pasta met tomaten en basilicum. Rijkelijk bestrooid met geraspte parmezaanse kaas. Pasta met tomaten en basilicum Een van mijn favoriete pasta’s...
Read More Pasta met tomaten en basilicum
Deze heerlijke knolselderijsoep met paddenstoelen is perfect om te serveren als makkelijk voorgerecht tijdens de feestdagen. Het is snel gemaakt en je kunt het...
Read More Knolselderijsoep met paddenstoelen
De kerstklassieker bij uitstek is deze beenham met sticky marmelade en geserveerd met de allerlekkerste cranberrysaus. Beenham met sticky marmelade Bij uitstek een kerstklassieker...
Read More Beenham met sticky marmelade en cranberry saus
Deze super eenvoudige vegetarische hartige taart maak je met tomaat en gorgonzola. Klaar in no time en altijd lekker Hartige taart met tomaat en...
Read More Vegetarische hartige taart met tomaat en gorgonzola
3 uur uur 15 minuten min paleo
Deze heerlijke runderstoofschotel met pompoen en donker bier, maak je desgewenst in een slowcooker of in een gewone stoofpan. Voor beiden heb ik de...
Read More Runderstoofschotel met pompoen en bier
De klassieke Franse macaron maar dan met een lekker fris smaakje van de citroen en met een vulling van lemon curd en mascarpone. Citroen...
Read More Citroen macarons met lemon curd mascarpone