Simone's Kitchen

Workshop foodfotografie en styling

Word nu lid van het unieke – spiksplinternieuwe – Nederlandstalige platform waar je alles leert over foodfotografie, foodstyling, foodbloggen en meer.

Na jaren workshops op het gebied van foodfotografie en styling te hebben gegeven was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging in de vorm van een geweldig online platform waar ik je alles leer over foodfotografie en je al mijn geheimen vertel.

Check hier meteen voor alle details. (dat is de aanmeldpagina. Het platform zelf vind je terug op FoodieAcademie.nl, maar zonder aanmelding kom je niet zo ver… 🙂

workshop

Wat vind je op de FoodieAcademie?

Behalve alle cursussen die al live staan (denk aan basiscursus foodfotografie, basis foodstyling, rechten en plichten als fotograaf, opzetten van je eerste website, fotograferen voor mobiel en instagram en nog veel meer) komen er minimaal 6 x per jaar nieuwe cursussen bij.

Op de planning voor oktober staat een basiscursus SEO (het vervolg is ook al in de maak) en voor november een cursus foodfotografie met kunstlicht. Daarnaast hebben we elke maand een interview met een professional uit de branche. Foodfotografen, stylisten, maar ook marketingguru’s en klanten komen aan het woord.

Er zijn leuke kortingen die je krijgt bij aangesloten bedrijven, fotografie uitdagingen waar je mooie prijzen kunt verdienen o, teveel om op te noemen!

Nieuwsgierig geworden? Check dan nu meteen de aanmeldpagina!

En wil je weten wat anderen van de workshop vonden? Check dan hier wat reviews:

Writeaholic

Bonapetit

I love Health

Betty’s Kitchen

From Ezter with Love

Elsbeth van de Tafel van Lemmer

Brenda Kookt

Dutchful Thinking

Cookie Cottage

Es Factory

Kynotes

In Kells Kitchen

Micook

 Culy

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren