Simone's Kitchen

Workshop foodfotografie en styling

Ben je op zoek naar een workshop foodfotografie en styling? Ga dan naar FoodieAcademie.nl Hier vind je alle benodigde informatie over prive workshops, online workshops en meer.

Word nu lid van het unieke – spiksplinternieuwe – Nederlandstalige platform waar je alles leert over foodfotografie, foodstyling, foodbloggen en meer.

Na jaren workshops op het gebied van foodfotografie en styling te hebben gegeven was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging in de vorm van een geweldig online platform waar ik je alles leer over foodfotografie en je al mijn geheimen vertel.

Check hier meteen voor alle details.

workshop

Wat vind je op de FoodieAcademie?

Op de foodieacademie vind je cursussen op het gebied van foodfotografie, foodstyling en bloggen. Je kunt je opgeven voor de masterclass foodfotografie waarbij je stap voor stap door alle lessen heen kunt gaan. Van de basis tot gevorderd. Er is een module die gaat over het opstarten van je eigen bedrijf, marketing, juridische zaken en je rechten als fotograaf. Je vindt er een module over het werken met kunstlicht en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Check dan hier alle informatie!

En wil je weten wat anderen van de workshop vonden? Check dan hier wat reviews:

Writeaholic

Bonapetit

I love Health

Betty’s Kitchen

From Ezter with Love

Dutchful Thinking

Kynotes

In Kells Kitchen

 Culy

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren