Workshop foodfotografie en styling

Workshop foodfotografie en styling. Leer de basis in 1 dag!

Ben  jij een foodblogger en struikel je elke keer weer over de foto’s die je wilt maken voor je blog? Heb je een goede camera maar weet je eigenlijk niet precies wat je er allemaal mee kunt? Dan is de workshop foodfotografie  en styling voor foodbloggers misschien wat voor jou!

workshop

Nieuwste data workshop beginners:

    • Locatie Voorschoten 2 juli 2017
    • Locatie Almere (Groene Geheim): 5 augustus 2017
    • Locatie Almere (Groene Geheim) : 20 Augustus 2017

 

BOEKINGEN

Voor de workshop in Voorschoten werken we samen met Natascha Boudewijn van Greendelicious. Natascha heeft een prachtige kookstudio in Voorschoten en de ruimte is helemaal perfect voor het geven van onze workshops.  Natascha is niet alleen onze gastvrouw maar zal ook gedurende de dag zorgen voor een aantal prachtige gerechtjes om te fotograferen en stylen.

Voor de locatie in Almere is de workshop in de studio van Simone’s Kitchen waar we alle ruimte hebben om aan de slag te gaan. Midden in de zomer wijken we uit naar de prachtige locatie Het Groene Geheim. Hier kunnen we bij mooi weer gebruik maken van de tuin of als het echt te heet is schuilen in de koele workshopruimte.

 

De workshop wordt gegeven in Voorschoten samen met styliste Alexandra Schijf en tijdens onze eendaagse workshop brengen  we je de beginselen bij  van foodfotografie. Waar moet je rekening mee houden als je eten op de foto zet? Hoe haal je het meeste uit je camera en hoe maak je met simpele tips en trucs een mooie foto?

De workshop is gericht op beginnende fotografen. We hebben regelmatig gevorderden in de groep zitten en hoewel de fotografie in de basis wordt uitgelegd (dus wat is diafragma, sluitertijd, iso, witbalans) blijkt toch elke keer weer dat er voor ieder wat wils is in de workshop.

De ochtend wordt besteed aan de theorie van de fotografie en de theorie van de styling. In de middag ga je vervolgens in teams van twee aan de slag. Wij verzorgen hiervoor alle benodigde ingredienten, Alexandra heeft een aanrecht vol staan met prachtige props, we hebben servetten, bestek, bakjes en schaaltjes in overvloed. De gerechten die jullie in elkaar gaan zetten zijn eenvoudig. Denk aan een ontbijtsetting, een salade of een gebakken makreel met rijst. Uiteraard lopen wij tijdens de workshop rond en heb je specifieke vragen over je camera of heb je hulp nodig bij de styling, dan staan we paraat!

De kosten voor de workshop zijn 195,= voor de dag inclusief een uitgebreide lunch en gebruik van alle materialen tijdens de workshop.(inclusief mijn boek!)

 

We houden de workshop express klein. Een minimum aantal van 8 en een maximaal aantal van 12 mensen zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven!

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op via Eventbrite waar je jouw plek meteen kunt vastleggen.

Heb je meer interesse in een prive workshop dan kan dat ook. Laat me weten wat je wensen zijn!

En wil je weten wat anderen van de workshop vonden? Check dan hier wat reviews:

Writeaholic

Bonapetit

Miss Fromage

I love Health

Betty’s Kitchen

From Ezter with Love

Elsbeth van de Tafel van Lemmer

Brenda Kookt

Dutchful Thinking

Cookie Cottage

Es Factory

Kynotes

In Kells Kitchen

Micook

 Culy

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren