Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Paleo broodpudding
Deze “brood” pudding kun je gebruiken als dessert maar werkt ook prima als ontbijt als je nog wat over hebt.
Totale tijd:
45
minuten
min
Porties:
4
personen
Ingrediënten
125
ml
kokosmelk
3
eieren
25
ml
ahornsiroop
200
gr
pompoenpuree
60
gr
kokosmeel
30
gr
amandelmeel
snufje zout
½
tl
baking soda
2
tl
koekkruiden
150
gr
mango
in kleine stukjes
handje
geschaafde amandelen
voor erover
Instructies
Verwarm de oven voor op 180˚C. Vet een bakvorm in met kokosolie en zet apart.
Meng de kokosmelk, eieren, ahornsiroop en de pompoen samen en klop goed door tot de klontjes eruit zijn.
In een andere kom meng je de kokosmeel, amandelmeel, zout, baking soda en koekkruiden en mix dit door.
Doe de natte ingredienten bij de droge en meng het even goed. Roer de stukjes mango erdoor.
Doe over in je klaarstaande vorm en druk het goed aan met de achterkant van een lepel of met je hand.
Zet voor ongeveer 30 minuten in de oven of tot gaar en goudbruin.
Serveer de broodpudding met stukjes mango en wat honing eroverheen.
Gang:
Dessert
Keuken:
paleo