Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Rode koolsalade met appel en wortel plus dressing op basis van olijfolie
Bereidingstijd:
10
min
Totale tijd:
10
min
Porties:
2
personen
Ingrediënten
200
gr
rode kool
geraspt
1
appel
in blokjes
1
wortel
geraspt
2
el
gedroogde cranberries
2
el
gehakte walnoten
Dressing
2
el
olijfolie
1
el
citroensap
1
el
appelciderazijn
Peper en zout
Instructies
Snij of rasp de rode kool fijn. Doe dit in een kom en meng het met de appelstukjes, geraspte wortel, gedroogde cranberries en de walnoten.
Maak de dressing door de ingrediënten goed te mengen en breng op smaak met peper en zout.
Gang:
Bijgerecht, Salade
Keuken:
paleo
Trefwoord:
appel, rode kool, walnoten
Nutrition
Calorieën:
329
kcal
,
Koolhydraten:
37
g
,
Eiwit:
4
g
,
Vet:
21
g
,
Verzadigd vet:
3
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
6
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
11
g
,
Natrium:
50
mg
,
Kalium:
501
mg
,
Vezels:
7
g
,
Suiker:
25
g
,
Vitamine A:
6263
IU
,
Vitamine C:
66
mg
,
Calcium:
73
mg
,
Ijzer:
1
mg