Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Rijstpudding uit de instantpot
Voorbereidingstijd:
5
minuten
min
Bereidingstijd:
3
uur
uur
Porties:
12
personen
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
200
gr
witte rijst
500
ml
kokosmelk
1
liter
volle melk
75
ml
ahornsiroop
3
stukken
sinaasappelschillen
2
tl
vanille extract
1
tl
gemalen kaneel
pistachenootjes
om te serveren
sinaasappelrasp
om te serveren
Instructies
Doe de rijst, kokosmelk, melk, ahornsiroop, sinaasappelschil, vanille en kaneel in de kom van de slowcooker.
Doe de deksel op de pan en zet de slowcooker op hoog voor drie uur of op laag voor zes uur.
Serveer de rijstpudding met gehakte pistachenootjes en sinaasappelrasp en snufje kaneel.
Gang:
Dessert
Auteur:
Sarah Wilson
Nutrition
Calorieën:
213
kcal
,
Koolhydraten:
23
g
,
Eiwit:
5
g
,
Vet:
12
g
,
Verzadigd vet:
9
g
,
Cholesterol:
8
mg
,
Natrium:
43
mg
,
Kalium:
237
mg
,
Vezels:
1
g
,
Suiker:
8
g
,
Vitamine A:
137
IU
,
Vitamine C:
1
mg
,
Calcium:
116
mg
,
Ijzer:
2
mg