Voor de marinade rasp je de gember en de knoflook samen met één eetlepel sojasaus en voeg toe aan de karnemelk. Voeg de kipstukjes aan de marinade toe. Laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
Mix de panko samen met de sesamzaadjes in een diep bord. Haal de kipstukjes 1 voor 1 door de panko en schud het overtollige even eraf.
Dip ze dan weer in de marinade en vervolgens nog een keer door de panko. Spray een klein beetje olijfolie over de kipnuggets en plaats in de airfryer. Hou een enkele laag aan anders worden ze niet knapperig.
Bak de kipstukjes op 180˚C in 15 minuten goudbruin, draai halverwege een keer.
Maak ondertussen de dip. Roer hiervoor de hoisin en de sojasaus door de mayo. Snij de bosui in dunne ringen en strooi samen met de korianderblaadjes over de goudbruine kipnuggets. Lekker met een beetje limoensap.