Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Pompoen amandelbowl
Voorbereidingstijd:
15
minuten
min
Bereidingstijd:
8
uur
uur
Totale tijd:
8
uur
uur
15
minuten
min
Porties:
8
personen
Equipment
Slowcooker
Ingrediënten
150
gr
rauwe noten
week ze 12 uur voor met beetje zeezout
150
gr
amandelmeel
2-3
dadels
pit verwijderd
1
pompoen
in blokjes
2
appels
in blokjes
1
tl
kaneel
1/2
tl
nootmuskaat
1/2
tl
gember
1
banaan
375
ml
amandelmelk
Topping
geraspte kokos
banaan
chiazaad
aardbeien
Instructies
Spoel de geweekte noten af en doe doe in de keukenmachine. Maal ze fijn met de dadels.
Doe vervolgens de pompoen, appel, kaneel, notenpulp, specerijen en de amandelmelk in de slowcooker en laat dit 8 uur zachtjes garen.
Pureer indien nodig nog een beetje met de aardappelstamper voor je het serveert.
Maak een kom en beleg deze met de banaan, aardbeien, kokos en chiazaad.
Gang:
Ontbijt
Keuken:
paleo
Trefwoord:
pompoen
Auteur:
Simone
Nutrition
Calorieën:
323
kcal
,
Koolhydraten:
34
g
,
Eiwit:
10
g
,
Vet:
20
g
,
Verzadigd vet:
2
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
2
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
6
g
,
Natrium:
66
mg
,
Kalium:
836
mg
,
Vezels:
7
g
,
Suiker:
16
g
,
Vitamine A:
14519
IU
,
Vitamine C:
19
mg
,
Calcium:
155
mg
,
Ijzer:
3
mg