Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van
2
stemmen
Aardappelsalade met worst
Deze aardappelsalade met worst wordt lekkerder hoe langer je hem laat staan (ok niet te lang natuurlijk)
Voorbereidingstijd:
15
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Totale tijd:
30
minuten
min
Porties:
4
-6 personen
Ingrediënten
1
kg
aardappelen
vastkokend
200
gr
spekjes
4
stuks
verschillende soorten verse worst naar keuze
5-6
augurken
in blokjes
1/2
verse ananas
in stukjes
bieslook
gesnipperd
2
rode pepers
in ringetjes
3
bosuitjes
in ringetjes
4
eieren
gekookt
Dressing
4-5
el
mayonaise
3
el
pittige mosterd
1
el
appelazijn
peper
zout
citroensap
Instructies
Was de aardappel en snij in gelijke stukken. Doe in een pan en kook tot ze gaar zijn. Giet af en laat afkoelen
Verwijder de vellen van de worsten en rol er balletjes van. Bak deze samen met de spekjes gaar.
Neem een grote kom en doe hier alle ingrediënten voor de salade in. Roer alles door elkaar.
Voor de dressing voeg je de ingrediënten samen en pas aan naar je eigen smaak. Roer door de aardappelsalade en serveer!
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Hollandse keuken
Trefwoord:
aardappels, bieslook, ei
Auteur:
Simone