Doe de dadels en de geweekte cashewnoten in de kom van de keukenmachine en draai tot het een grof geheel wordt. Als je er met je vingers in knijpt moet het aan elkaar blijven plakken.
Vet de vormpjes even lichtjes in met wat kokosolie. Dit is niet noodzakelijk maar zorgt dat het wat makkelijker uit de vorm komt zometeen.
Druk het dadelmengsel in de vormpjes en druk het stevig aan. Zorg dat er in het midden een holte ontstaat die je straks kunt gaan vullen
Zet de vormpjes in de koelkast voor een paar uur.
Maak de banaanyoghurt door de yoghurt te pureren met de banaan. Snij de kiwi in plakjes of stukjes en hak de hazelnoten wat kleiner
Haal de taartjes uit de vormpjes en leg op de serveerbordjes. Beleg ze nu met de banaanyoghurt, de kiwi en strooi er de chiazaadjes en gehakte hazelnoten overheen.
Eet smakelijk!
Notities
Gebruik je Griekse yoghurt dan is het uiteraard niet meer vegan.