Neem een grote pan en fruit hierin de knoflook even rustig aan. Het mag een beetje kleuren maar zeker niet te bruin worden. Voeg de bouillon, het water, de coconut aminos, de kruiden en de rode peper toe.
Kneus de stukjes galangal en de lemongrass en voeg die ook toe. Laat het geheel rustig koken zodat alle smaken goed ingetrokken zijn. Proef en voeg eventueel nog peper en zout toe waar nodig
In een koekenpan verhit je de boter en hierin gaar je eerst de paddestoelen rustig gaar met wat kruiden naar keuze. Zet apart. Zet het vuur hoog en voeg wat olie aan de pan toe. Bak hierin de buikspek blokjes hard uit zodat het meeste vet eruit is en de blokjes lekker krokant worden. Laat uitlekken op keukenpapier
Zodra je bouillon goed op smaak is bouw je de kommen op. Zet vier kommen klaar en verdeel hier de noodles in.
Giet de hete bouillon erop en leg de paddenstoelen, de bosuitjes en het krokante buikspek erop. Doe de bosuitjes en de broccolicress erbij en schenk er wat hoisinsaus overheen. Eet meteen op