Snij de varkenshaas aan de bovenkant in tot ongeveer 2/3 van de dikte. Snij hem dus niet helemaal door! Leg de varkenshaas opengeslagen op een stuk keukenfolie en doe er nog een stuk plastic folie bovenop. Sla de varkenshaas met een deegroller plat.
Doe de olijven (zonder pit uiteraard), de knoflook en de zongedroogde tomaatjes bij elkaar in een staafmixer bakje en draai even kort. Niet te fijn malen.
Beleg de platgeslagen varkenshaas eerst met plakjes bresaola en leg hierop een reepje van de olijvenvulling in het midden.
Vouw de varkenshaas nu zo strak mogelijk in de lengte op en bind het vast met keukentouw.
Verhit wat boter of olie in een koekenpan en bak de varkenshaas rustig gaar. Laat rusten voor je het aansnijd.
Terwijl de varkenshaas rust maak je de salade. Snij de witlof in dunne reepjes en doe in een kom. Rooster de hazelnoten kort, hak ze grof en doe bij de witlof. Hak de perzik in kleinere stukjes en doe er ook bij. Heb je nog wat plakjes van de bresaola over, snij die dan klein en doe ook bij de salade.
Voor de dressing doe je twee stukken perzik in de staafmixer en pureer deze. Voeg hier de yoghurt, de mayo, mosterd, peper en zout en limoensap aan toe en roer goed door. Serveer dit bij de salade en de varkenshaas