Op de foto zie je doperwtjes liggen. Deze zaten niet in het recept maar ergens las ik het verkeerd en gebruikte doperwtjes.. :) Smaakte er prima bij overigens!
1komkommer of 2 mini komkommers of 2 mini komkommers gesneden
2lente uitjesin dunne reepjes
sesam zaadjes om erover heen te strooien
Wasabi dressing:
60mllimoensap
1elhoning
1tlwasabi pasta
10grverse gembergeraspt
1/2tlsesamolie
Instructies
Om de wasabi dressing te maken, doe je de limoensap en suiker in een kleine kom en roer tot de suiker goed is opgelost. Voeg de wasabi, gember en sesamolie toe en roer tot alles goed gemengd is. Zet apart
Doe de boullon, gember en knoflook in een flinke hapjespan of diepe koekenpan en verhit op hoog vuur. Breng aan de kook, voeg de kip toe en zet het vuur lager. Dek af met een deksel en kook voor 6-7 minuten of tot de kip gaar is. Haal uit de bouillon, snij in plakken en zet apart. Verhoog het vuur weer en breng de bouillon opnieuw aan de kook. Voeg de sugarsnaps toe en kook deze een minuutje of 2. Giet af
Verdeel de spinazie, sugar snaps en komkommer over de borden en leg de plakken kip erop. Druppel wat van de wasabi dressing erover en bestrooi met sesamzaadjes