Venkelsalade met appel en bleekselderij | simoneskitchen.nl
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Venkelsalade met appel en bleekselderij

Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 10 min
Totale tijd: 20 min
Porties: 1 persoon

Ingrediƫnten

  • 1/2 venkel dun gesneden
  • 1 appel in blokjes
  • 3 stengels bleekselderij in dunne plakjes
  • handje walnoten
  • 1 runderworst of andere verse worst
  • 1 el olijfolie
  • 1/2 citroen sap
  • 2 el mayonaise
  • 1 el appelciderazijn
  • zout
  • peper

Instructies

  • Doe de venkel, appel en bleekselderij bij elkaar in een kom. Besprenkel met het citroensap om verkleuren te voorkomen.
  • Bak de runderworst gaar in de olijfolie, snij in plakjes en voeg bij de salade.
  • Hak de walnoten en strooi deze eroverheen.
  • Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de appelcider azijn en breng op smaak met zout en peper