Spoel de jackfruit goed af en dep deze droog met keukenpapier.
Doe in een kom en meng de jackfruit met de droge kruiden.
Verhit een koekenpan met de olijfolie en bak hierin de jackfruit even aan. Voeg de tomatenpuree toe en het water en roer het geheel door. Doe een deksel op de pan en laat voor ongeveer 20-30 minuten even rustig stoven of totdat je met een vork de jackfruit uit elkaar kunt drukken.
Meng alles goed door en proef nog even of er extra peper en zout bij moet.
Terwijl de jackfruit stooft maak je de koolsla. Meng de witte en rode kool door elkaar met de cranberries. Maak een saus van de mayonaise, appelcider en zout en meng dit door de kool. Zet tot gebruik in de koeling.
Snij de broodjes doormidden en beleg elke onderkant met een blad krulsla. Hierop een flinke schep koolsla en daar bovenop de jackfruit. Eindig met een flinke eetlepel van de BBQ saus en eet meteen.