Doe citroensap in een kleine kom. Zet de gelatine blaadjes even in de week in koud water voor minimaal 5 minuten
In de tussentijd breng je de room, suiker en citroensap tegen de kook aan in een medium steelpannetje. Roer tot de suiker is opgelost. Verwijder van het vuur en doe het citroenrasp en de uitgeknepen gelatine erbij. Roer tot de gelatine is opgelost. Roer de karnemelk en de vanille erdoor.
Schenk het mengsel vervolgens in 8 pannacotta vormpjes of wat je dan ook wilt gebruiken om het te serveren. Dek losjes af met plastic folie en zet minimaal voor vier uur in de koeling om op te stijven.
Om de pannacotta om te draaien hou je het bakje even heel kort in een bak met heet water tot je ziet dat de randen iets los laten. Keer dan om op een bord en schud in een keer de pannacotta eruit.
Frambozen coulis
Doe de frambozen met de suiker in een schaaltje en pureer met een vork of doe het in een blender en draai even kort.