Bekleed een bakblik van 20 cm met bakpapier en vet in.
Smelt de boter in de pan. Doe de koekjes in een zak en verkruimel ze door er met een deegroller op te slaan. Meng de koelkruimels door de boter. Verdeel de koekjes op de bodem van het bakblik en druk goed aan.
Klop de slagroom samen met de klop fix stevig. Klop daarna de monchou samen met het zout goed door elkaar, meng met de slagroom. Mix daarna de dulce de leche door de monchou, het is lekker om het niet te goed te mixen zodat je nog wat karamel klontjes erdoorheen blijft zien. Schep alles in het bakblik.
Laat vier uur opstijven in de koelkast. Hak de chocolade in kleine stukjes en doe in een kommetje. Verwarm de slagroom in een pannetje tot het bijna begint te koken. Neem van het vuur en giet over de chocolade. Roer goed door en als alles goed gemengd is roer je er de koude boter doorheen, daarvan krijgt het een fijne glans.
Verdeel de ganache vanuit het midden over de taart en laat het voorzichtig van de taart druipen. Versier met de ferrero rocher. Smakelijk!