Een lekker snelle doordeweekse maaltijd met stevige groene kool, kip en een rood pepertje
Voorbereidingstijd: 15 minutenmin
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 30 minutenmin
Porties: 2personen
Ingrediënten
1/4groene koolin reepjes
1uigesnipperd
2teentjes knoflookgepureerd
350gkipdijfiletin blokjes
2elcoconut aminos
1kleinerode pepergesnipperd
Instructies
Snij de groene kool in reepjes. Snipper de ui en snij de knoflook klein.
Verhit een wok met wat olie en bak hierin eerst de ui glazig. Voeg de knoflook en de rode peper toe en bak even mee.
Voeg de blokjes kipdijfilet toe aan de wok en bak tot deze gaar en goudbruin zijn.
Als laatste voeg je de groene kool toe en je bakt deze tot het geslonken is en gaar. Het mag best nog wat bite hebben. Giet als laatste de kokosnoot aminos erbij en roer nog even om.