Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Nog geen review
Basisrecept zelf gehakt maken
Dit basisrecept kun je naar wens verder zelf uitbreiden
Prep Time:
15
minutes
mins
Cook Time:
15
minutes
mins
Koeling:
1
hour
hr
Total Time:
1
hour
hr
30
minutes
mins
Servings:
4
ballen
Equipment
Gehaktmolen
Ingredients
750
g
riblappen
rund
250
g
speklap
varken
Instructions
Zorg ervoor dat je het vlees eerst in blokken van ongeveer 2,5 x 2,5 cm snijdt.
Zet in de koeling voor minimaal een uur om het vlees wat steviger te maken.
Draai het nu in rustig tempo door de gehaktmolen heen. Breng je gehakt verder op smaak naar wens.
Course:
Basis
Cuisine:
Hollandse keuken
Keyword:
ontbijtspek, rundvlees
Nutrition
Calorieën:
714
kcal
,
Eiwit:
44
g
,
Vet:
60
g
,
Verzadigd vet:
24
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
5
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
28
g
,
Cholesterol:
159
mg
,
Natrium:
118
mg
,
Kalium:
618
mg
,
Vitamine A:
34
IU
,
Vitamine C:
0.2
mg
,
Calcium:
16
mg
,
Ijzer:
4
mg