Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Nog geen review
Remouladesaus
Een lekker veelzijdige saus is remouladesaus
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Totale tijd:
10
minuten
min
Porties:
4
personen
Ingrediënten
100
g
mayonaise
(ik gebruik Hellmans)
3
el
augurk
heel fijn gesneden
1
bosuitje
heel fijn gesneden
1
tl
kappertjes
fijngehakt
1
el
citroensap
1
el
pittige mosterd
ik gebruikte dijon
1
el
verse peterselie
fijngesneden
1
el
verse dragon
fijngesneden
peper en zout
Instructies
Snij alle ingredienten voor de remouladesaus fijn en meng alles door elkaar.
Laat het een tijdje staan in de koeling. De smaken trekken zo lekker in en worden wat steviger.
Gang:
Basis, Saus
Keuken:
Franse keuken
Trefwoord:
augurk, mayonaise
Dieetsoort:
glutenvrij
Nutrition
Calorieën:
183
kcal
,
Koolhydraten:
3
g
,
Eiwit:
1
g
,
Vet:
19
g
,
Verzadigd vet:
3
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
11
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
4
g
,
Transvet:
0.05
g
,
Cholesterol:
11
mg
,
Natrium:
350
mg
,
Kalium:
80
mg
,
Vezels:
1
g
,
Suiker:
1
g
,
Vitamine A:
172
IU
,
Vitamine C:
4
mg
,
Calcium:
22
mg
,
Ijzer:
1
mg