Toppings naar keuzebijvoorbeeld mosterd, ketchup, augurken
Instructies
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de braadworsten volgens de instructies op de verpakking, tot ze goudbruin en gaar zijn. Haal ze uit de pan en laat ze even rusten.
In dezelfde pan voeg je de resterende eetlepel olijfolie toe. Voeg de ui, rode paprika en groene paprika toe. Bak ze op middelhoog vuur tot ze zacht en licht gekarameliseerd zijn.
Voeg de balsamicoazijn en ahornsiroop toe aan de pan met de groenten. Roer goed door en laat het geheel nog een paar minuten sudderen, totdat de saus iets is ingedikt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de braadworsten in de lengte doormidden, maar niet helemaal door. Hierdoor kunnen ze makkelijker op het brood geplaatst worden.
Beleg twee sneetjes brood met de gebakken braadworst. Schep een lepel van de gekarameliseerde groenten bovenop de braadworst.
Voeg eventueel gewenste toppings toe, zoals mosterd, ketchup, augurken of verse kruiden.
Plaats de andere twee sneetjes brood bovenop de belegde sneetjes.