Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
5
van 1 stem
Pindakaaskoekjes met banaan
Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om deze lekkere en makkelijke koekjes te maken
Voorbereidingstijd:
10
minuten
min
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Totale tijd:
25
minuten
min
Porties:
15
stukjes
Ingrediënten
2
bananen
overrijpe
125
gram
zelfrijzend bakmeel
2
el
pindakaas met nootjes
1
tl
koekkruiden
Instructies
Verwarm de oven op 180°C.
Prak de bananen in een kom en roer het zelfrijzend bakmeel erdoor. Meng pindakaas en koekkruiden erdoor tot een deeg.
Vorm met 2 lepels koekjes en legt ze op een bakplaat met bakpapier.
Bak 10 tot 15 minuten tot goudbruin.
Gang:
Koek en gebak
Keuken:
Hollandse keuken
Trefwoord:
bakbanaanmeel, pindakaas
Nutrition
Calorieën:
52
kcal
,
Koolhydraten:
10
g
,
Eiwit:
2
g
,
Vet:
1
g
,
Verzadigd vet:
0.1
g
,
Meervoudigd onverzadigd vet:
0.3
g
,
Enkelvoudig onverzadigd vet:
0.3
g
,
Natrium:
1
mg
,
Kalium:
75
mg
,
Vezels:
1
g
,
Suiker:
2
g
,
Vitamine A:
11
IU
,
Vitamine C:
1
mg
,
Calcium:
4
mg
,
Ijzer:
0.2
mg