Verwarm de oven op 180°C. Meng voor het deeg bloem en suiker in een kom. Verwarm de 100 gram melk tot lauw en los de gist er in op. Laat even staan tot het begint te bubbelen. Doe dan samen met de kokosolie bij de bloem en meng tot een soepel deeg. Laat 30 minuten afgedekt rijzen op een warme plek.
Maak ondertussen de rijstepap door de rijst met suiker, melk en vanille extract in een pan te doen. Doe de kardemom, steranijs en kaneel erbij. Breng aan de kook en laat onder voortdurend roeren gaar worden. Vis de specerijen er uit. Meng in een kommetje baking soda met citroensap/appelazijn. Roer goed door, tot de baking soda is opgelost en meng dan door de rijstepap.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad (het is heel plakkerig, maar geen stress dat komt goed) en bekleed van een ingevette vorm de bodem en randen ermee. Verdeel de rijstepap over de bodem en bak ongeveer 25 tot 30 minuten.