Begin met het maken van het deeg. Hiervoor neem je de kom van de keukenmachine. Voeg hierin bloem, suiker, gist en de melk toe. Draai dit tot een geheel. Voeg nu een voor een de eieren toe. Zodra het gemengd is voeg je de klontjes boter toe. Laat de machine elke keer draaien tot de klontjes boter goed gemengd zijn. Voeg als laatste het maanzaad, citroenrasp en zout toe.
Vorm het deeg tot een bal en leg dit in een ingevette kom. Laat het 1 uur rijzen op een warme plek. Dek het af met een schone theedoek.
Bestuif je aanrechtblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een lap van ongeveer 40 x 20 cm.
Meng de lemoncurd met de maizena in een kommetje door elkaar. Verdeel dit over de deeglap.
Rol het deeg nu op vanaf de lange kant. Snij het in ongeveer 15 stukken.
Vet nu een ovenvorm of een bakplaat in en leg hierop de rolls. Leg ze met de snijkant naar boven in de vorm. Dek dit af met huishoudfolie en laat ze zo nog een half uur rijzen.
Verwarm de oven voor op 175˚C
Bak de lemoncurd rolls in ongeveer 25 minuten gaar en licht goudbruin. Laat ze volledig afkoelen.
Maak de frosting door het poedersuiker te mengen met het citroensap tot de gewenste dikte. Verdeel de frosting over de buns.