In deze tijd van het jaar kun je de Rocky Road voor serveren ook bestrooien met wat fijngehakte candy canes en poedersuiker voor een extra feestelijk effect
Voorbereidingstijd: 15 minutenmin
Koeling: 4 uuruur
Totale tijd: 4 uuruur15 minutenmin
Porties: 8personen
Equipment
bakblik 20 x 20
Ingrediënten
250grchocoladonkere
135grboter
200grbiscuitjesgebroken
100grmini marshmallows of grote marshmallows in stukjes gesneden
50grgedroogde cranberries
handjepecannotengehakt
Instructies
Smelt de boter en de chocola samen in een pannetje au bain marie.
Doe alle andere ingredienten samen in een ruime kom en overgiet met de gesmolten chocola. Roer alles goed door. Je wilt dat elk ingrediënt een beetje choco coating heeft.
Doe alles over in een bakvorm bekleed met bakpapier. Druk stevig aan met een lepel en zet dit minimaal 4 uur in de koelkast.