Verwarm de oven voor op 200˚C. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere reepjes snijden)
Fruit de ui, champignons en paprika even kort in een koekenpan met wat boter en olie. Leg ondertussen het afbakbrood in de oven en zet de timer op 8 minuten.
Haal de gefruite groente uit de pan en roerbak vervolgens de reepjes ribeye in twee a drie minuten mooi bruin.
Haal na 8 minuten het stokbrood uit de oven en snij deze overdwars doormidden. Beleg het stokbrood met de plakjes kaas en leg hierop de reepjes vlees. Leg vervolgens de groentemix eroverheen en sluit af met de bovenkant van het brood er weer op te leggen.
Leg het stokbrood nog 1 tot 2 minuten in de oven tot de kaas lekker gesmolten is.
Notities
Voor nog meer creatieve ideeën of nuttige informatie met en over vlees, ga je naar vlees.nl Hier ga je zeker vinden wat je zoekt.