2elgedroogde cranberriesals je niet van cranberries houdt dan kun je ook gedroogde abrikozen, rozijnen of ander gedroogd fruit gebruiken
1elpijnboompitjes
1elpompoenzaadjes
30grfeta
Dressing
2elcottage cheese
1elolijfolie
1elzoete witte azijn
zout
peper
beetje gerookt paprikapoederPiment
Instructies
Kook de tarly volgens de instructies op de verpakking. Als het gekookt is, giet je het af en laat uitlekken en afkoelen.
Snij de tomaten in kleine stukjes en verkruimel de feta
Maak een dressing door alle ingredienten bij elkaar te doen en voeg zout en peper naar smaak toe. Ik heb hier sweet muscat vinegar gebruikt via Made in Spain (www.made-in-spain.nl), maar je kunt elke andere soort gebruiken die je kunt vinden.
Rooster de pijnboompitjes en de pompoen zaden en zet apart. Snij de cranberries klein.
Zet je salade in elkaar door alle ingredienten bij elkaar te doen in een schaal, schud het door elkaar en voeg dan de dressing toe naar smaak. Giet dus niet alle dressing er in een keer bij, maar doe een beetje en heeft het meer nodig, dan nog een beetje. Ik heb niet eens de helft gebruikt van wat ik had gemaakt.