Variatie: vervang de zeewolffilet door kalkoenfilet, de rauwe ham door pancetta of ontbijtspek en de amandelen door pistachenoten. Let op dat de baktijden voor de kalkoen of ander vlees dat je wilt gebruiken kan variƫren.
Snipper de ui en knoflook fijn en fruit ze 10 minuten op zacht vuur (belangrijk ze langzaam en lang te fruiten, zo wordt de ui lekker zoet).
Voeg op het laatst de gehakte amandelen toe en haal het mengsel van het vuur. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Leg 3 plakjes rauwe ham iets overlappend onder elkaar op een snijplank. Leg een zeewolffilet in het midden op de plakjes ham en verdeel wat ui/notenmengsel erover.
Vouw de rauwe ham over de vis heen en rol op. Bind de rollade op met keukentouw.
Herhaal met de overige zeewolffilets. Leg de rollades in een ovenschaal en druppel er wat (olijf)olie over. Bak de rollades in 20 minuten gaar.