Makkelijk en snel te bereiden grilbroodje. Ideaal voor na het stappen
Voorbereidingstijd: 5 minutenmin
Bereidingstijd: 5 minutenmin
Totale tijd: 10 minutenmin
Porties: 6personen
Ingrediënten
1pak Pitabroodjes
1potje Sambal badjak
1potje Chutney
1pakje belegen kaas
100 tot 200 gram Gesneden fricandeaude pakjes bij de vleeswaren
1zakje rucola
Instructies
Zet de contactgrill aan, grillpan op of laat een heel klein beetje olie warm worden in de koekenpan. Wat je op dat moment in het holst van de nacht ook maar kunt vinden.
Snij de pitabroodjes open en smeer de binnenkant in met per broodje, 1 theelepel sambal en 1 of 2 eetlepels chutney (hoe minder pittig je de broodjes wilt, hoe meer chutney je erop smeert)
Leg op de besmeerde broodjes een mooie plak kaas en 1 of 2 mooie plakken fricandeau en maak af met een pluk rucola.
Broodjes dicht doen en in de contact grill, grillpan of koekenpan in 2 tot 3 minuten goudbruin bakken (als het kaas gesmolten is en begint te bakken moeten ze er ECHT uit.
Ik kan me voorstellen dat de inventiviteitsdudes onder ons alweer bruisen van de ideeën om met dit recept als basis nog betere combinaties te maken.
Jullie creatieve ideeën zijn natuurlijk van harte welkom.