Het spreekt voor zich dat je voor de bruschetta's/crostini's brood nodig hebt. Ik vind het lekker om hier een goed stokbrood voor te gebruiken en dat vervolgens even kort te grillen. Ik besmeer het warme broodje met een half doorgesneden knoflook teentje en besprenkel het eventueel nog met een beetje goede olijfolie voor ik het verder ga beleggen.
Bereidingstijd: 15 minutenmin
Totale tijd: 15 minutenmin
Ingrediƫnten
Voor alle bruschetta's heb je uiteraard brood nodig!
Bruschetta 1
zuivelspreadof roomkaas
tuinboontjeskort gekookt en dubbel gedopt
granaatappel pitjes
broccoli kieme
Bruschetta 2
ricotta
bieslook
cherry tomaatjes
rauwe ham
kweepeer azijn
Bruschetta 3
Gele cherry tomaatjes
radijskiemen
Thaise basilicum
zuivelspread
Instructies
Bruschetta 1
Besmeer je bruschetta met de zuivelspread, doe hier de tuinboontjes en de granaatappel pitjes overheen en als laatste de broccoli kiemen
Bruschetta 2
Meng de ricotta met geknipte bieslook en maak op smaak met peper en zout. Besmeer je bruschetta met de ricotta
Snij de cherry tomaatjes in plakjes en leg die erop. Beleg met de rauwe ham en besprenkel met wat kweepeer azijn of appelazijn
Bruschetta 3
Besmeer je bruschetta met zuivelspread.
Doe hier de cherry tomaatjes op en de radijskiemen