Een lekker makkelijk paasontbijt met eieren uit een pannetje
Voorbereidingstijd: 10 minutenmin
Bereidingstijd: 25 minutenmin
Totale tijd: 35 minutenmin
Porties: 4personen
Equipment
4 kleine pannetjes of ovenschaaltjes
Ingrediënten
500mltomatensaus of tomaat uit blik
2teentjes knoflookfijn gesneden
1uiin ringen
1jalapenozaadlijsten verwijderd en klein gesneden
1eltabasco
zout
peper
italiaanse kruiden
1klein scheutje room
4eieren
geraspte parmezaanse kaasof vega alternatief
1bol buffelmozzarella
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bak de ui en de knoflook in een koekenpan tot zacht en glazig. Voeg de jalapeno toe en bak deze even mee. Voeg de tomaten, tabasco en italiaanse kruiden toe en het scheutje room.
Verdeel de tomatensaus over vier pannetjes en breek de eieren erin. Verdeel de mozzarella en de parmezaanse kaas over de bovenkant. Dek de pannetjes af met een deksel of alu folie. Bak in de oven voor 20 minuten of tot de eieren gaar zijn.