Pak een ruime koekenpan en verhit hier wat olie in. Bak vervolgens de ui tot hij glazig is. Voeg het gehakt en de kruiden toe aan de ui en bak het gehakt rul tot het gaar is.
Breng op smaak met zout indien nodig. (in de piccadillo mix zit geen zout)
Zet je gehaktmengsel even opzij en bekleed een bakplaat met een stuk keukenpapier. Leg hier zes mini tortilla's op. Van de andere tortilla's snij je reepjes. Leg deze even opzij.
Bestrijk de hele tortilla's met wat ketchup. Hieroverheen verdeel je het gehakt met de ui en kruiden. Bestrooi dit ruim met de geraspte kaas.
Leg nu de gesneden reepjes tortilla over de kaas heen en zorg dat je ruimte overhoudt voor oogjes en tanden. De tanden maak je met wat maiskorrels, de olijfjes zijn de ogen en met een druppeltje ketchup in het ringetje maak je de ogen nog "echter"
Zet het bakblik met de tortilla's in de oven en bak ze ongeveer 15 minuten tot de kaas gesmolten is.