Doe het fruit met de noten in de keukenmachine en hak alles wat kleiner. Het hoeft niet super klein. Je kunt het ook met een mes kleiner snijden.
Verwarm ondertussen de oven voor op 170˚C.
Bekleed de bodem van een springvorm van 22 cm met bakpapier en wrijf de zijkanten in met een beetje olie.
Doe de noten en het gedroogde fruit over in een ruime kom. Zeef hier het kastanjemeel over (dit niet overslaan want kastanjemeel klontert snel!)
Voeg koekkruiden toe en rasp de sinaasappels eroverheen.
Neem een hittebestendige kom en voeg hier de chocola in stukken samen met de kokosolie. Verwarm dit au bain-marie tot alles gesmolten is.
Zet even apart.
De honing gaat met de kokosbloesemsuiker in een kleine steelpan en verwarm dit tot de suiker helemaal gesmolten is.
Giet bij je noten/fruit mengsel, voeg de gesmolten chocola en wat sinaasappelsap toe. Roer het geheel goed om met een lepel en stort in de klaarstaande springvorm.
Bak dit voor 30 minuten of tot de bovenkant stevig aanvoelt.
Laat het volledig afkoelen in de vorm voor je het eruit haalt.
Dit is een stevig en machtig dessert. Snij dus kleine stukjes!