Begin met het in de week zetten van de cashewnoten. Liefst een nacht van tevoren maar in geval van nood overgieten met kokend water en dan ongeveer een 30 minuten laten staan.
Snij alle paddenstoelen en maak de salade vast klaar.
Hiervoor meng je de groenten met de olijfolie, vruchtenazijn, sap van citroen en peper en zout. Meng goed door en zet tot gebruik even in de koelkast zodat de smaken goed in kunnen trekken.
Bak de paddenstoelen in de kokosolie en voeg hier de knoflook aan toe. Bak dit even mee. Zet apart.
Terwijl je de saus maakt bak je de kipfilets in een andere pan gaar en goudbruin.
Maak de saus door de cashewnoten af te gieten en over te doen in een blender. Voeg hier de amandelmelk aan toe, knoflook en peper en zout.
Blend tot een glad geheel en voeg extra peper en zout toe.
Voeg de paddenstoelen weer toe aan de pan en voeg hier de roomsaus bij. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Serveer de kipfilet met de paddenstoelensaus en de salade.