Simone's Kitchen

Mijn entry voor de Iphone challenge!

Ik kon natuurlijk niet uitblijven voor mijn entry voor de maart fotochallenge met je Iphone… Dus tijdens de fotoshoot van deze week heb ik een paar fotootjes gemaakt met mijn iphone. Ik heb hiervoor de app camera+ gebruikt. Ik vind het met de apps de ene keer wel goed gaan en de andere keer toch een stuk minder. Soms gebruik ik Instagram, soms gebruik ik afterlight, some hipstamatic en nu dan dus Camera+

Iphone foto1

Iphone foto1

Het grappige is dat ik nagenoeg dezelfde foto heb gemaakt met mijn grote camera en echt heel veel verschil zit er niet tussen de foto’s (de ‘echte’ foto komt de 20e online dus moet je voor de grap dan maar eens vergelijken) Wat denk ik ook maar weer eens aantoont dat het echt niet altijd de apparatuur is die het verschil maakt… Ik bedoel maar te zeggen.. 😉

Je hebt nog tot de 20e om in te sturen voor het evenement. Je kunt de details lezen op de oorspronkelijke post of je kunt je foto hieronder uploaden

[inlinkz_linkup id=375278 mode=1]

Delen is fijn!

2 comments

  1. Avatar

    Ik doe ook nog mee hoor! Echt! Maar soms raak ik een tikkeltje ontmoedigd hoor… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang het eerste hoofdstuk uit Heerlijke Chaos