Simone's Kitchen

De pindakaas uitdaging (23/365)

20110211-0009-2

Via facebook zag ik dat Marco Veringa zichzelf de uitdaging had gesteld om elke dag een foto te maken en zichzelf zoveel mogelijk uitdagingen geven om dat voor elkaar te krijgen. Nu vond ik dat wel een goed idee, want ik merk toch wel dat je op gegeven moment alleen nog je opdrachten uitvoert en niet eens wat aparts probeert te doen, of dingen te proberen die je nog niet eerder had gedaan. Dus…. de eerste paar foto’s waren simpel want die had ik op vakantie al gemaakt… 🙂 Maar vandaag had ik wat tijd over in de studio dus ik heb zitten denken wat ik nou eens wilde gaan doen; het werd pindakaas…

20110211-0036

Achteraf denk ik; misschien had ik iets anders moeten kiezen! Haha… Pindakaas is nou niet echt het meest charmant om te zien vind je wel? Anyway, ik begon met een potje pindakaas… Zie hieronder linksboven. Belichting is gedeeltelijk van achteren en gedeeltelijk van opzij rechts.

pindakaas

Nou je ziet al meteen de andere variaties die ik erop heb losgelaten maar jeetje wat is dat een lastig spul… De scherptediepte in de foto rechtsonder is iets te weinig, alhoewel ik daar dan wel weer van hou, maar hmm, ietsje meer had wel gemogen denk ik.

Kortom; pindakaas experiment is nog niet afgelopen. Ik kom trouwens weinig echt mooie foto’s van pindakaas tegen op het net of ik heb nog niet goed genoeg gekeken. Dus voor nu; to be continued…. En als je de gouden tip hebt voor de pindakaas dan hoor ik het graag!

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

1 comment

  1. Avatar

    Ik vind het wel mooie foto’s.
    Het onderwerp is wel heel erg apart :).

    Leuk dat je ook aan project 365 meedoet, ik ben dit jaar ook begonnen. Het staat hier http://dharson.blogspot.com/search/label/Project365

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Schrijf je in voor nieuwe posts via email

Schrijf je in en ontvang een 7 dagen paleo maaltijdplan!