Simone's Kitchen

Zomer fit challenge update week #1

canstockphoto13403978

En? Hoe is het jullie vergaan met fit en gezond leven? Hier was het weer eens een week vol met uitdagingen. Niet in de laatste plaats door het weer natuurlijk want heet zomerweer betekent ijsjes. Toch? Toch? 🙂

Ik kreeg maandag te horen dat ik teveel beweeg. Teveel om de genezing van mijn enkel toe te laten zeg maar dus dat is dan wel een beetje lastig. Nu gaat dat alleen om het lopen en kan ik alsnog natuurlijk fietsen en dergelijke dus geen reden om op de spreekwoordelijke gat te gaan zitten. Stoppen er gewoon een zadel onder. Maar minder lopen is overigens wel heel lastig maar dat even terzijde.

Ik ben slechts 1 keer naar de sportschool gegaan. Door de hitte was ik ook eigenlijk niet vooruit te branden en ik weet wel dat ze airco hebben in de sportschool maar toch… Heel vroeg opstaan als je slecht geslapen hebt is ook niet meteen fijn, maar dat moet natuurlijk volgende week wel beter. Straks komt de PT terug van vakantie (12 augustus heb ik mijn fittest) en dan weeg ik nog hetzelfde. Dat kan natuurlijk niet!

Mijn schema in de sportschool (mocht je het interessant vinden) is momenteel:

  • Seated chest press – 3 x 20 = 7 kg
  • Pectoral Fly machine – 3 x 20 = 17 kg
  • Shoulder press machine – 2 x 20 – 5 kg
  • Latt pulldown – 2 x 20 – 20 kg
  • Abdominal crunch – 2 x 20 / 25 kg
  • Horizontal row – 2 x 20 / 10 kg
  • Leg press – 2 x 20 / 15 kg
  • Leg extension – 2 x 20 / 7,5 kg
  • Hometrainer 20 minuten

 

Delen is fijn!

Simone van den Berg

Simone van den Berg

Foodfotograaf | Food- en travelblogger | Receptontwikkelaar | Natuurvoedingsadviseur | Trainer Hormoonfactor Houdt van gezond en vooral lekker eten en probeert daar een goede balans in te vinden. Woont samen met katten Buffy en Humphrey in het midden van het land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.